Wie is Ward?

Ward is een personal trainer in Oost-Vlaanderen en net zoals wij promoot en ondersteunt hij de fysieke gezondheid van zijn klanten.
Hijzelf is altijd voetbalspeler geweest en heeft hij onder andere bij KAA Gent gewerkt als physical coach. Wij kennen Ward van via opleidingen en dat klikt telkens wonderwel tussen ons.

In GYMLOFT onderschepten we een video waarbij de ploegmaten van Ward na een doelpunt een mooi gebaar deden. "Ward zal een zware blessure hebben", dachten we. Het verdict luidde toch wel zwaarder. Ward heeft een bottumor aan zijn kuitbeen.

Dat kwam bij ons bijzonder zwaar binnen.

Na wat contact te hebben gehad met Ward zijn we te weten gekomen dat hij een zwaar chemo parcours aan het afleggen is en dat hij ter gelijkertijd toch zijn werk managet. Het is zo dat Ward zich destijds niet voldoende verzekerd heeft in het geval hij een tijdje zou uitvallen. Als jonge zelfstandige (en gezien de zware omstandigheden) is dit absoluut geen lachertje. 

Wij steunen Ward.

Hijzelf heeft het moeilijk met de gedachte dat hij geld zou 'ontvangen', terwijl er nog mensen sukkelen. Dat siert hem, maar hij heeft gelijk.

Veel mensen zien dagelijks af.

Maar daardoor is zijn eigen 
struggle niet minder waar en kanker weegt ook door op de directe omgeving van de persoon die het meest afziet.
Er is een groeiende belangstelling bij onderzoekers omtrent het omgaan met stress tijdens het vechten tegen de ziekte. Meditatie technieken in het bijzonder kunnen ondersteunend werken in het proces. Maar dat betekent dat minder stressoren tijdens zijn struggle zeer wenselijk zijn. 

Met dit privĂ© initiatief we hebben beslist om zelf ontworpen T-shirts te verkopen en trainingen te geven waarbij de opbrengst naar Ward gaat en vanaf een bepaalde som naar onderzoek zullen doorstorten. 
Geld inzamelen

We richten ons naar particulieren, bedrijven* en andere personal training studio's voor de verkoop van T-shirts.
25 EUR*

Ook organiseren we drie STERKE BOTTEN trainingen voor 12 personen in GYMLOFT:

  • Donderdag 21 nov - 20:00 - 21:15
  • Dinsdag 26 nov - 20:00 - 21:15
  • Zaterdag 30 nov - 11:00 - 12:15

Sterke Botten Training + T-shirt
45 EUR

Sterke Botten Training
20 EUR

*Geen factuur mogelijk - dit is een privé-initiatief van de coaches
* excl. verzendingskosten (je kan ze altijd komen halen in GYMLOFT)